Ny erhvervsminister skal bevise sit værd gennem handling

Medicoindustrien hilser Rasmus Jarlov velkommen som ny minister for life science

-At starte ministerkarrieren i et af de helt tunge ministerier bliver ikke let. Det bliver en spændende udfordring, men Jarlov har ikke haft lejlighed til at vise de helt store fremadskuende erhvervsambitioner, så det er gennem handling, at han skal vise, at han er rette mand på posten, siger Peter Huntley, direktør i Medicoindustrien, til MedWatch.

Ifølge Peter Huntley er der er nok at tage fat på i en tid, hvor erhvervene flytter sig hurtigt – ikke mindst inden for life science.

-På life science-området skal Jarlov bevise, at han kan videreføre de gode takter fra vækstplanen. Blandt de store udfordringer bliver at drive digitaliseringsdagsordenen, som ventes at få fundamental indflydelse på måden, hvorpå erhvervene kan forny sig på, siger Peter Huntley.

-Der bliver meget at tage fat på for den nye minister, men vi ønsker Rasmus Jarlov tillykke med erhvervsministerposten og glæder os til samarbejdet, hvor vi allerede har en række gode trædesten, ikke mindst life science-kontoret, siger Peter Huntley med henvisning til den dedikrede life science-enhed, som blev etableret i Erhvervsministeriet i marts 2018 for at styrke den erhvervspolitiske indsats i forhold til life science-industrien.

Læs hele artiklen hos Medwatch

Foto af Rasmus Jarlov: Steen Brogaard

Kontakt

Sarah Lønstrup Lindegaard
Kommunikationskonsulent
49184704