Deltag gratis i Medicoindustriens ekspertgrupper

Medicoindustriens medlemmer kan deltage gratis i foreningens ekspertgrupper. Medicoindustrien har mere end 20 ekspertgrupper, der drøfter både overordnede og specifikke emner og problemstillinger, der rører sig i medicobranchen.

Medicoindustriens medlemmer kan deltage gratis i foreningens ekspertgrupper. Medicoindustrien har mere end 20 ekspertgrupper, der drøfter overordnede og specifikke problemstillinger i medicobranchen. Herunder eksempelvis:

  • Regulatoriske forhold: Erfaringsudveksling om godkendelse af medicinsk udstyr, særligt fokus på MDR.
  • Unique Device Identification (UDI): Krav til UDI i henholdsvis FDA og fra EU. Gruppen har en relativ praktisk tilgang til UDI og består både af personer med IT, logistik, og regulatorisk baggrund.
  • Start-ups: Erfaringsudveksling for medtech-startups om forretningsudvikling og kortlægning af barrierer i rammevilkårene for opstartsvirksomheder.
  • Forbrugsvarer: Udbudslovgivning og praksis på principielt niveau, dialog med regioner og kommunale fællesindkøb, sponsorater og etiske retningslinjer.

Ekspertgrupperne sikrer indflydelse på foreningens politikker og fokusområder og giver samtidig unikke og værdifulde netværksmuligheder på tværs af branchen.

Læs mere om Medicoindustriens ekspertgrupper

Kontakt

Sarah Lønstrup Lindegaard
Kommunikationskonsulent
49184704