Forside
Forside Kurser og seminarer Medlemsrådgivning Ekspertgrupper Medicoindustrien mener Om Medicoindustrien

Kurser, uddannelse, online-kurser, seminarer og konferencer

 

Medicoindustrien tilbyder:

 

        

 

 

 

 

Medicoindustrien udvikler og gennemfører kurser, uddannelse, seminarer og konferencer målrettet medarbejdere i medicovirksomheder og sundhedssektoren i Danmark.

 

Som deltager på Medicoindustriens kurser og seminarer får du ny viden og inspiration og mulighed for at danne netværk med andre deltagere, der arbejder med de samme problemstillinger som dig. Det giver en god platform for at udvikle og skabe værdi i din virksomhed.

 

Medicoindustriens kurser og seminarer er åbne for alle. Kurser og seminarer udvikles i tæt samarbejde med Medicoindustriens ekspertgrupper og medlemsvirksomheder. Underviserne er faglige eksperter fra medlemsvirksomhederne samt andre faglige eksperter, danske såvel som internationale.

  

Medicoindustrien tilbyder også at gennemføre virksomhedsspecifikke kurser. Dette giver mange fordele, bl.a. giver det mulighed for at kurserne skræddersyes efter virksomhedens behov samt giver mulighed for friere diskussioner undervejs i kurset. Sidst men ikke mindst frigør det ressourcer internt, hvis planlægning og gennemførelse lægges ud af huset. 

Ønsker du information om Medicoindustriens arrangementer sendt direkte til din mail? Klik her og tilmeld dig vores infomail.

 

SØG

 

Kontaktpersoner

 

 

 

Berit Munkebo

Udviklingschef

Tlf: 4918 4708
E-mail: bm@medicoindustrien.dk

  

 

Morten Petersen
Kursuskoordinator
Tlf: 4918 4703

E-mail: mp@medicoindustrien.dk

 

 

Click here for information in EnglishClick here for English version

Medicoindustrien | Forskerparken Scion DTU | Agern Allé 13 | DK-2970 Hørsholm | E-mail: medico@medicoindustrien.dk | Phone +45 4918 4700